Van Őszi Allergia?

Van Őszi Allergia?Ne az őszi allergia, mielőtt elkezdenek ezekkel a kezelés tippek.

Hajlamosak vagyunk társult allergia a tavasz, de ha az orra még mindig fut be ősszel, ez nem a te elméd játszik veled. Míg ősszel az allergia által okozott különböző forrásokból, a tüneteket lehet csak úgy, mint brutális, mint a tavaszi társaik.

A Három Leggyakoribb Oka az Őszi Allergia

Parlagfű: Ez a növény kezdődik, hogy beporozzák augusztus végén pedig továbbra is fennáll, az egész őszi hónapokban. A szénanátha, vagy mi több, gyakran nevezik allergiás rhinitis ma, gyakran okozta, hogy a parlagfű. Szél okozhat parlagfű utazni, több száz mérföldre, még akkor is, ha azt hiszed, parlagfű nem befolyásolja a terület, lehet tapasztalható a tünetek. Közel 75% – a a tavaszi allergia is tapasztalható reakció, hogy a parlagfű, gyakran láttam, mint az ősz legnagyobb allergia kiváltó.A Három Leggyakoribb Oka az Őszi Allergia

Penész: Penész spórákat, gyakran megjelent a magas páratartalom vagy száraz, szeles körülmények között. Ezért amellett, hogy a penész, hogy jön a nedvesség a lakásban, a nedvesség harmat vagy eső is ravaszt. Halom levelek ismert párzási a penész. Ha tudod, hogy szenved a penész allergia, a legjobb elkezdeni a gyógyszer bevétele előtt a tünetek jelentkeznek.

A poratkák: kész vagy arra, hogy kapcsolja be a fűtést, érdemes felkészülni tüsszent, nátha is. Miután a kemence távol marad egész télen, bekapcsolta okoz hirtelen örvény a por, hogy küldött közvetlenül a életterek keresztül a szellőzőnyílásokat.

A tünetek az Őszi Allergia

Gyakori tünetek őszi allergia orrfolyás, könnyezés, tüsszögés, köhögés, viszket a szeme, az orra, vagy sötét szem körök. Ezek a tünetek gyakran növeli, mint a gyerekek menj vissza az iskolába, ahol vannak kitéve, kréta, egyéb tanterem irritáló.

Ha a root a tünetek őszi allergia, meg egy időpontot a doktor. Az orvos végezhet bőrteszt. Azáltal, hogy egy kis mennyiségű, nem allergén, a bőre, majd a monitoring a hatását, akkor lehet meghatározni, melyek allergének vagy kiváltó reakciók.

Kezeli Őszi AllergiaKezeli Őszi Allergia

Ha tudja, hogy van a családban allergia, a kezelése magad, vagy a gyermek a vény nélkül kapható gyógyszereket is rendben van. Azonban, ha szereti a Zyrtec, Claritin, vagy Allegra nem működik, győződjön meg róla, hogy az orvos azonnal. Orvosa javasolhatja egy orrspray, antihisztaminok, dekongesztánsok vagy immunterápia.

Egy másik alkalommal, hogy kihagyja a vény nélkül kapható gyógyszerek, a csecsemők, kisgyermekek. Gyakran nehezebb megkülönböztetni az allergia más tünetek ilyen fiatal korban. Hogy elkerüljék a találgatás, győződjön meg róla, hogy elérje, hogy a gyerekorvos azonnal.

Más módon kezelni esik allergiás tünetek maradnak bent a zárt ablakok, tisztítás a szellőzőben a HEPA szűrő eltávolítása pollen, penész, más levegő részecskék.

Míg az allergia a fájdalom, a jó hír az, hogy lehet kezelni. Ha amiatt aggódsz, hogy ön vagy gyermeke lehet, őszi allergia, elérje, hogy a csapat ma, hogy többet tudjon meg a kezelés lehetőségei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *