Nézz utána a bőr, azonnal!

Hogy készen áll a parton, ez a nyár, itt az ideje, hogy gondját kicsi, vagy nagy, bőrgyógyászati problémák.

Amint a nap visszatér, az egyik az álmok felfedezni a kezét-lábát, majd felvettem a napszemüveget. – Ott, a test pedig a tétel egyenetlenségek ne feledje, hogy a jó memória: kis sebek, akne, pattanások, mitesszerek, barna foltok, szégyenletes haj, még rosszabb (ekcéma, varicosities …). Ez azonban könnyen lerövidíti a lista a sérelmek által reagál előtt kitenni magunkat a nap. Mert ha egyszer a melanin, a photoprotective pigment, a bőr, serkenti nehezebb, hogy beavatkozzanak anélkül, hogy elhagyná kitörölhetetlen nyomokat. A lényeg, Dr. Isabelle Gallay, bőrgyógyász a Dijon.

Megmutatom a mol

Miért most? Ha a bőre cserzett bőr, anyajegyek sokkal kevésbé könnyű megfigyelni. “A nap változik a megjelenés, Megmutatom a molmegvastagszik őket, s teszi őket laphám,” összefoglalja Dr. Isabelle Gallay. A rövid, tavasz van a legjobb idő kell vizsgálni . Ha egy találkozót a bőrgyógyász része az utazás, a harcos, ott is a Nemzeti Nap a megelőzés, felismerés, hogy a bőr rák (látogatás www.dermatos.fr vagy hívja a 0800 11 2015, hívja Ingyen a rögzített post) Május 28 által szervezett Nemzeti Szindróma Bőrgyógyász-Venereologists (SNDV). Itt az ideje, hogy megmutasd a bőr bőrgyógyász, anonim módon, térítésmentesen, Főleg, ha még soha nem csinált ilyet, vagy ha veszélyben vannak (sok anyajegy, nagyon világos bőr, család, történelem, stb.).

Kezelés: “Egy gyanús anyajegyet el kell távolítani, majd elemezték,” Dr. Gallay magyarázza. Ez a gyakorlat gyakorolják a bőrgyógyász iroda leggyakrabban helyi érzéstelenítésben. Későbbi szakaszaiban lehet a műtét követi immunterápia, kemoterápia vagy sugárkezelés, attól függően, hogy az ügy.

Vigyázok az akne

Miért most? Ha a nap teszi a bőrt, hogy szebben nézzen ki, szárítás a gyulladásos elváltozások, ez csak egy csali. Ez is megvastagszik a bőr, lezárja a pórusokat, maszkok a ciszták. Eredmény: “Meg kell várni egy visszapattanó hatás elején a tanév” – mondja Dr. Gallay. Ennek elkerülése érdekében kitörése pattanások szeptemberben, jobb, hogy a óvintézkedéseket, mielőtt a nyáron, amikor a gyógyító az akne megfelelően. Különösen azóta, hogy a nap pigment a hegek elhúzódó, nem egyeztethető össze az egyes kezelések (mint a szóbeli tetraciklinek, vagy a peroxid a helyi alkalmazás).

Kezelés: A bőr tisztító, keresztül egy kis felületes héja, ideális, hogy készítse elő a bőrt a nap. “A legsúlyosabb esetekben, az antibiotikum-kezelés is szükséges, hogy nyugodt a játék” – figyelmeztet a bőrgyógyász. A legtöbb esetben, a használata egy krém vagy kezelésére gel elegendő.

Én irányítom az ekcéma

Miért most? A nap általában javítja az ekcéma (atópiás dermatitis, vagy lépjen kapcsolatba allergia). Feltéve, ha betartod az alapvető utasításokat (fényvédő kötelező, nem kitettség közötti, 12-kor, majd 4-kor, stb.), ne tegye ki magát abban az esetben, ha a behatolás. “Nem csak a bőr gyulladásos elváltozások nem bronzból, de ez lesz vörös a nap, illetve hagyhatja nagyon csúnya barna foltok,” Dr. Gallay figyelmeztetett. Egy látogatás a bőrgyógyász szükséges még a nyár előtt, hogy ellenőrizzék a betegség hát elkerülni a push-az ünnepek alatt.

Kezelés: Bőr elváltozások jelennek meg során visszaesések enyhíteni lehet a használata fertőtlenítő szappanok alkalmazása kortikoszteroid krémek, Vagy akár helyi antibiotikum. Ne felejtsd el, hogy a kezelést, hogy a nyaralás esetén.

Én tiszta a bőröm

Miért most? Itt az ideje, hogy egy új megjelenés. Ez valóban több, mint az ajánlott, hogy egy egészséges, tiszta bőr, mielőtt kiteszi magát, hogy a nap azáltal, hogy egy pár hét a késedelem. Nem csak a bőr tisztító javítja az arcszínt, de ez is rágót, különösen a bőr tökéletlenségei, hogy lehet, fehérítő vagy barna hatása alatt az ultraibolya sugarak (“régi kor” feladatok, vagy gyulladásos elváltozások, pl. akne ).

Kezelés: egy házi bőr tisztító (hámlás, gőzfürdő, maszk, stb.), de a legjobb, hogy kérjen időpontot a bőrgyógyász, mielőtt kiteszi magát a nap. Miután kidolgozása mérleg,

Megszabadulni a kis varicosities

Megszabadulni a kis varicositiesMiért most? Felfedezni a lábát, amikor szaladgált a kis piros, vagy kék felszíni hajók, ez nem igazán elbűvölő. Nem kérdés az sem, hogy azok eltűnnek, amikor a bőre cserzett. Ez egy jel, hogy a melanin-emelkedett a bőr felszínén, ebben a szakaszban, bármilyen beavatkozás is hagy fehér foltokat. Az ideális időszak továbbra is a teljes tél, de ha nem sok varicosities kezelésére, még van idő, hogy elintézem.

Kezelés: két kezelések, előadásában a bőrgyógyász vagy a angiologist: microsclerosis, amely az intravénás egy szklerotizáló termék közvetlenül a hajók, a vaszkuláris lézer NdYag, amely A szklerotizáló ugyanezek a hajók nélkül injekció formájában, a bőrön keresztül. Az első messze a leghosszabb, mivel megköveteli 2 3 részeket egymástól 3-tól 6 hét. A második, gyorsabb is ad, nagyon jó eredménnyel. Egyetlen ülésen is elegendő lehet bánni egy pár kis veinlets, amelyek egyértelműen látható.

Bánok a barna foltok

Miért most? Az öregedés jeleit, hanem hosszan tartó, ismételt expozíció ultraibolya, barna foltok felel meg, hogy egy jóindulatú hiperpigmentáció a bőr. A fogás, hogy ők is barna a tan … Az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzák ezek a foltok terjedését, sőt, egyre rosszabb, hogy használjon napvédő minden nap, amint a nap újra Megjelenik, beleértve során alkalmi kiállítások (kávé a teraszon, sétálok az utcán …). A kezelések, ők csak a bőrt anélkül, tan.

Kezelés: Csökkentse krémek, amely blokkolja a szintézis, a melanin, hogy lehetséges, hogy enyhítse a jelenlegi feladatok nélkül, teljesen megszünteti őket. A lézer, radikálisabb. Az ülések száma attól függ, hogy mekkora a kár. Csak egy elég ahhoz, hogy megszüntesse 2 vagy 3 foltok az ünnepek előtt (feltéve, hogy legalább 3 hét, 1 hónap, mielőtt elhagyja). Sokkal több, ha a foltok, nagyon sokan vannak.

Kezdek ideges lenni!

Miért most ? A nyári, látod, nem a haj. De ehhez kell gondolni depilating előtt, vagy még mielőtt szerint a választott megoldás. A tartós szőrtelenítés, lézeres, például, nem lehet végezni, cserzett bőr.

Kezelés: Lézeres szőrtelenítés nyilvánvaló, hogy a végső. “Az arc, megállunk az első fele Lehet, de a lábak, amit meg tudunk védeni a farmer, adunk magunknak egy kis időt” – mondja Dr. Gallay. Ajánlott, hogy ne tegye ki magát számított 3 héten belül az utolsó ülésen. Ha nyaralni mész augusztus elején, a múlt ülés van kitűzve július elején, anélkül, hogy felfedte magát ünnepek. Mert tart között 4, 6 ülések egymástól körülbelül három hét különbséggel. A kevesebb távollátó képes lesz arra, hogy vonuljanak vissza a szőrtelenítő krém, hatékony, feltéve, hogy tiszteletben a szünet, vagy, ami még jobb, a viasz, amely levelek, 3 hét, egy hónap nyugalom. De ott, teszteljük a termék előtt, illetve elkerüljük fényvédő, napozás a következő 24 óra, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetés.

Lehetséges, hogy készítse elő a bőrt a nap?Lehetséges, hogy készítse elő a bőrt a nap?

A legjobb megoldás az, fokozatos expozíció. “Az ideális az, ha a tan, hogy fokozatosan hagyja, hogy a bőr idő, hogy töltse fel a melanin, a pigment, hogy a fog színe megvédeni” – emlékszik vissza Dr. Gallay. A tiszta bőr elégedett lesz 10 perc múlva, a napsütés, az első napon, bőr sötétebb fél óra, mint azoknak, akik soha nem tan, vagy ritkán (mint a vörösek), akkor iratkozz fel a teljes képernyőt … Chassez Rossz ötlet, mint a vidékfejlesztés egyik ‘s bőr a nap : szolárium standok szállít túl sok UV-a, valamint érint a fejlesztés, a bőrrák. Mint étrend-kiegészítők, vitaminok, antioxidánsok, nem akadályozza meg, hogy a leégés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *