Eszik Késő Rossz A Tömeg? Mikor kell zárni a Konyhában

Eszik Késő Rossz A Tömeg? Mikor kell zárni a KonyhábanMikor szoktál enni? Sok ember számára egy hosszú munkanap követi, hosszú az út. Lehet, hogy nem ülj le, amíg a 7-es vagy 8-kor, ha harapnivalót sajt, keksz előtt, néhány falat csoki után, megtévesztően egyszerűnek nassolás egész este. Anélkül, hogy észrevennénk, hogy lehet, hogy nem mértük fel, több mint ezer kalóriát sötétedés után. Ha megpróbálja, élelmiszer fakitermelés pár napra rá, hogy a legtöbb fogyasztó a napi szükséglet éjszaka, itt miért kell, hogy fogd be a hűtőszekrény ajtaját, majd gondolni, hogy egy pillanatra.

Eszik Késő Vezet Súlygyarapodás

“Nem az, hogy a szervezet feldolgozza kalória másképp, más napszakban.” – mondja Alissa Rumsey, MS, RD, CSCS, a szerző a Három Lépést egy Egészségesebb. “De éjszaka, vagy a legvalószínűbb, nursing.gr mozgásszegény, illetve nem mozog. Mivel csak ülök a kanapén, vagy lefekvés előtt, nem használja azokat a kalóriákat, az energia, a test nagyobb a valószínűsége, hogy tárolja őket, mint a kövér.” Egy kis friss tanulmány arra utal, hogy a késedelmes eszik negatívan befolyásolja az anyagcsere, valamint a hormonok. Pedig rengeteg kutatás az elmúlt években, ami megerősíti, hogy az éjszakai evés hozzájárulhat a testtömeg-gyarapodást, bár határozottan függ, hogy milyen típusú élelmiszerek vagy nassolás.

Elkerülve A Túl Sok Szénhidrát KulcsElkerülve A Túl Sok Szénhidrát Kulcs

“Mit akarsz, hogy elkerüljék a nagy adag feldolgozott szénhidrátot, a cukrot” – mondja Rumsey. “Ezek az ételek emészthető, gyorsan, spike a vércukorszint, illetve, ha a szervezet nem éget le, hogy a felesleges cukrot kap tárolt, mint a zsír. Ön is szeretné, hogy korlátozza a magas zsírtartalmú élelmiszerek, amelyek hozzájárulhatnak a savas reflux vagy gyomorégés.” Igen, ez két ütés ellen, csokoládé fagylalt, ami a magas, mind a cukor -, zsír.

De ne essen kétségbe, éhesen lefeküdni. Új kutatás azt sugallja, hogy talán nem is lenne olyan rossz, ha lenne egy kicsi, tápanyag-sűrű snack este, különösen, ha egy sportoló akar építeni izom, vagy cukorbeteg kezelése a vércukorszint. Csak legyen egy kis részét, a 200 kalória vagy kevesebb, mérleg egy kis mennyiségű egészséges szénhidrát, fehérje, egészséges zsírok. Rumsey ajánlja banán-mogyoróvaj, vagy egy kis tál teljes kiőrlésű gabona sovány tej—, ha valóban éhes, meg kell a kalória.

A beállítás egy Egészséges étrend SegítA beállítás egy Egészséges étrend Segít

“Mindig arra bátorítom, hogy újra a kapcsolatot, hogy tényleg éhes vagy teljes” – mondja Rumsey. “Ha későn, nem ettem több órán keresztül, persze, hogy lehet egy okos snack! De ha az éjszakai evés általában kezeli, nemet mondani az extra kalória.” Létrehozni egy egészséges étrend, ami működik az ön számára, valamint az életmód. A legtöbb ember számára, ez azt jelenti, hogy a napi három, illetve két snack, nem több, mint 3-4 óra között. Nézd meg a teljes bevitel egész nap, győződjön meg róla, hogy eszik elég kalória reggeli, ebéd, elkerülni jön haza falánk. Egy délutáni snack tele fehérje, rost, mint a dió, csökkenti a feszültséget is. Akkor tartsd szemmel, hogy mennyi, illetve milyen későn eszel be az estét.

De ha harc az esztelen eszik (azaz közelítése, a kanapén), hasznos lehet egy időpontot, amikor a konyha zárva. A kezdőképernyőn, akkor próbálja tartani az étkezési óra között 8-kor, 8-kor, De akkor is, ha egy műszakban dolgozó, mint egy nővér, vagy szakács, eldönteni, hogy mi a “normális” nap úgy néz ki, majd próbálja meg, hogy enni az utolsó teljes étkezés legalább néhány órával a lefekvés előtt. Egy kis ösztönzés, motiváció, állítsa be a riasztót a Fitbit app. Rumsey ajánlja fogmosás előtt, hogy akár a láb nézni a kedvenc műsora. Bármit megteszek, hogy finomhangolni az esti rutin, a lényeg, hogy ez egy egészséges szokás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *