A horkolás: a megoldásokat, hogy tényleg működik

Nem kérdés, hogy a sors. Közel 100 dB, a hang ereje nagy, berregő lehet érni, hogy egy fűnyíró. Könnyű megérteni, hogy a stressz, hogy ez a generál a házastárs … Szóval, mielőtt szobában külön-külön, teszt az igazán hatékony megoldások, Dr. Gérard Vincent.

A horkolás az orrát: kinevezése onkológia

A horkolás az orrát: kinevezése onkológiaEz a legkevésbé gyakori a horkolás (10%). Felismerni, ellenőrizze egy egyszerű dolog. Van a horkol lélegezze be az orrodon keresztül, majd fújd ki a szájon keresztül? Ha nem ez a helyzet, hogy egy találkozót egy fül-orr-gégész orvos, hogy oldja meg a problémát. Valóban, az inspiráció, a fátyol, a szájpadlás jön érintse meg a garat, majd belép a rezonancia. Egy hideg, polipok, orrsövény ferdülése lehet az oka a betegség. A használata orr-csík-vagy orr-övön lehet tanácsolni, hogy megkönnyítse a folyosón a levegő.

Horkolás mellett a torkát: a megoldásokat vizsgálni azonnal

Ha a horkol lélegzik rendesen, az a baj származik, hogy a torkát. Ez az idő, ez a nyelv, amely megakadályozza a garat. Horkolás mellett a torkát: a megoldásokat vizsgálni azonnalTanácsot, hogy enyhíti:

Ne alkoholt legalább 2 órával lefekvés előtt. Az alkohol ahhoz vezethet, hogy a relaxáció, az izmok, a garat. Figyelmet arra is, hogy az altatók, nyugtatók. Ez egy ördögi kör: sem veszi majd, hogy egy fáradt, ők pedig tovább súlyosbítja, hogy a horkolás, a fáradtság érzése. A dohányt is, hogy el kell kerülni.

– Aludni az oldalon . Feküdt a hátsó tömöríti a légutak. Ahelyett, hogy a hálótársam megváltoztatni álláspontját, de ez a teszt egyszerű módszer Dr. Gérard Vincent. Döntse meg a matrac oldalra (egy takarót vagy törölközőt néhány centiméter vastag) azon az oldalon, ahol jól érzi magát. Ez természetesen vezet alszik, mint egy pisztoly kutya.

– Figyelemmel kíséri a súlya. Túlsúlyos a súlyosbító tényező a horkolás.

Készülékek segített

Fáradt ébredés után, nyugtalan éjszakák, délután lövés, ezek a tünetek azt jelezhetik, alvási apnoe . A szűkülő a Készülékek segítettlégutak olyan, hogy megszakítja a folyosón a levegő, ami légzési szünetek néhány másodperc. Beszélünk arról, obstruktív alvási apnoe. Egy egészségügyi szakember (fül-orr-gégész, tüdőgyógyász, kardiológus, vagy alvás specialista) konzultálni kell meghatározni, hogy az oka a légúti problémát, megoldást találni.

– Dr. Vincent azt tanácsolja, hogy a teszt rögtön egy zárójel ‘Fejlett, Univerzális állítható alsó állkapocs (ONIRIS) (gyógyszertárban, vagy az interneten). Az utóbbi előlegek az állkapocs néhány milliméter, ami lehetővé teszi, hogy nyissa meg az átmérője a garat szélesebb körben. Ott is ortopédiai tett intézkedés, de a magas költségek (900 €). Az előnye, hogy az egyetemes orthosis: Olcsó (70 €), lehet tesztelni, várakozás nélkül. “A betegek megoldani a horkolás probléma három napon belül” – mondja Dr. Vincent.

Abban az esetben, súlyos alvási apnoe, ha a orthesis hatástalan, illetve ellenjavallt (elégtelen fogak száma), az orvos előírhat a folyamatos pozitív légúti nyomás (CPAP) szellőzés , amely a referencia kezelés. Az éjszaka folyamán a beteget fel van szerelve egy maszk, amit a szél a levegő folyamatosan erő, a garat, hogy nyitva van. Ha ezt az eszközt ad kiváló eredményt,

Dr. Vincent a szerző “En finir les ronflements”, D. Bidaine, Kiadás Eyrolles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *